עוף שלם בדבש עם אורז ועשבי תילוי

*התמונה להמחשה בלבד

מצרכים:

לאורז:

2• כוסות אורז בסמטי

  • מעט שמן זית לטיגון
  • חופן עלי תרד, קצוצים
  • חופן פטרוזיליה, קצוצה
  • חופן כוסברה, קצוצה
  • חופן עלי נענע, קצוצים
  • חופן עלי בזיליקום, קצוצים
  • מלח לפי הטעם

3• כפות שמן זית

 

לעוף:

1• עוף טרי

1• כף תערובת פילדלפיה

2• כפות דבש

2• כפות שמן זית

1• כפית מלח

1• כפית פלפל גרוס

2• שיני שום קצוצות

1• כף מיץ לימון טרי

 

  • אופן ההכנה.

 

]1מחממים תנור ל180 מעלות.

]2מכינים את העוף- שמים בקערה את הפילדפליה, דבש,שמן זית, מלח, פלפל, שום והלימון ומערבבים טוב.

]3מניחים את העוף בקערת התבלינים ומעסים היטב.

]4 מכינים את האורז: מטגנים את האורז במעט שמן זית. מוסיפים כפית מלח ומים ביחס של פעם וחצי מכמות האורז.

]5 מבשלים עד לרתיחה, ומנמיכים את הלהבה כאשר הסיר עדיין מכוסה.

]6 מבשלים כ17- דקות, מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד כ15- דקות נוספות.

]7 מסירים את המכסה ומעבירים את האורז החם לקערה גדולה. מוסיפים את העלים, המלח ושמן הזית, ומערבבים

היטב.

]8 מעבירים את האורז לצלחת הגשה גדולה, מניחים לצדו את העוף, ומגישים.

 

בתיאבון

התחילו את השינוי שלכם עוד היום!

אם גם אתם רוצים לשפר את אורח החיים שלכם בעזרת ירידה במשקל או חיטוב הגוף, אתם מוזמנים להשאיר לנו את הפרטים שלכם בטופס והנציג שלנו יחזור אליכם לתיאום פגישה.

ספרו לנו מה אתם חושבים בתגובות

מתכונים שאהבתם: