מצרכים:
- לכדורי שוקולד:
500 גרם עיסת תמרים תמר כנרת (או 500 גרם תמרים מגולענים) 100 גרם 1/2( שרוול) ביסקוויטים מקמח מלא (או ביסקוויטים ללא גלוטן לגרסה
נטולת גלוטן) 100 גרם שוקולד מומס 10 גרם 2( כפיות) שמן קוקוס
קורט מלח
- לציפוי:
קוקוס קלוי/טחון.
אופן ההכנה:
- במעבד מזון עם להב פלדה טחנים יחד עיסת תמרים וביסקוויטים לעיסה יחסית אחידה
.2מערבבים שוקולד ושמן קוקוס לתערובת אחידה ומוסיפים פנימה.
.3מוסיפים גם מלח וטוחנים לעיסה אחידה.
.4יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס טחון.
הערות, ותוספות:
- שומרים את הכדורים בכלי סגור במקרר עד שבועיים.
- במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד חלב באותה כמות.
- במקום שמן קוקוס אפשר להשתמש ב30- גרם חמאה מומסת.