מצרכים:
- גביע יוגורט 3% 250[ גרם]
- 1 סקופ אבקת חלבון ווניל
- 8 ביסקוויטים טבעיים ללא סוכר
אופן ההכנה:
]1מערבבים את היוגורט עם האבקת חלבון ]2יוצקים את התערובת על ביסקוויט
]3 מיישרים את החלק העליון והדפנות ומניחים עוד ביסקוויט. ]4יש להכניס למקפיא לכשעתיים להתייצבות
]5יש להוציא כ7-10 דקות לפני ההגשה על מנת לקבל מרקם של
גלידה.
אופן ההכנה:
קלוריות: כ600 קלוריות
פחמימות:כ60-גרם
חלבונים:כ45- גרם שומנים:כ19- גרם