מצרכים:
- 2 קילו אסאדו ללא עצם/צלעות ללא עצם/צוואר ללא עצם
- 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
- 2 כפות סילאן
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 3 כפות רוטב ברביקיו איכותי
- חצי כוס יין לבן
- פלפל מלח על פי הטעם
- כף אבקת שום גבישי
- אופן ההכנה.
]1 בסיר צורבים ומשחימים את הבשר מהצדדים שלו. כדקה לכל צד.
]2משחימים את הבצלים עם מעט שמן עד להזהבה. ]3מעבירים את הבשר לסיר עם הבצלים ועם יתר החומרים והתבלינים ומוסיפים מים עד ¾ גובה
ומביאים לרתיחה ראשונית.
]4לאחר מכן ניתן לבשל ב2 צורות- או לסגור את מכסה להנמיך את האש ולבשל במשך 3-4 שעות.
להכניס לתנור ל120-140 מעלות למשך כ4-5 שעות.
]5לאחר הבישול מפרקים את הבשר עם מזלג [אפילו עם כף אפשר] ב-ת-י-א-ב-ו-ן