בשר מפורק לשערות בתנור שכל אחד יכול

*התמונה להמחשה בלבד

מצרכים:

  • 2 קילו אסאדו ללא עצם/צלעות ללא עצם/צוואר ללא עצם
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
  • 2 כפות סילאן
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 3 כפות רוטב ברביקיו איכותי
  • חצי כוס יין לבן
  • פלפל מלח על פי הטעם
  • כף אבקת שום גבישי
  • אופן ההכנה.

]1 בסיר צורבים ומשחימים את הבשר מהצדדים שלו. כדקה לכל צד.

]2משחימים את הבצלים עם מעט שמן עד להזהבה. ]3מעבירים את הבשר לסיר עם הבצלים ועם יתר החומרים והתבלינים ומוסיפים מים עד ¾ גובה

ומביאים לרתיחה ראשונית.

]4לאחר מכן ניתן לבשל ב2 צורות- או לסגור את מכסה להנמיך את האש ולבשל במשך 3-4 שעות.

להכניס לתנור ל120-140 מעלות למשך כ4-5 שעות.

]5לאחר הבישול מפרקים את הבשר עם מזלג [אפילו עם כף אפשר] ב-ת-י-א-ב-ו-ן

התחילו את השינוי שלכם עוד היום!

אם גם אתם רוצים לשפר את אורח החיים שלכם בעזרת ירידה במשקל או חיטוב הגוף, אתם מוזמנים להשאיר לנו את הפרטים שלכם בטופס והנציג שלנו יחזור אליכם לתיאום פגישה.

ספרו לנו מה אתם חושבים בתגובות

מתכונים שאהבתם: