דג מרוקאי של שישי במינימום זמן ומאמץ

מצרכים:

  • 2 דגי מושט/ 1 סטייק טונה1/ סטייק סלומון.
  • 3 עגבניות מגורדות.
  • 2 כפות שמן זית מעורבב עם פפריקה,מלח וכמון.
  • פלפל חריף [אופציונלי]
  • 3 שיני שום
  • כפית כורכום [אופציונלי]
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

]1מטגנים קלות את הפלפל חריף והשום עם ספריי שמן על מחבת.

]2מסדרים את הדגים במחבת. ]3 את השמן הפפריקה והעגבניות המגורדות, מערבבים יחד

ושופכים על הדגים.

]4 מוסיפים כוס מים ומבשלים כ25-30 דק' –על אש בינונית.

 

כתיבת תגובה